ARBETSGIVARE

Läs mer om arbetsgivarna!


Läs mer

Villaägarnas Riksförbund

Villaägarnas Riksförbund

Fastighet

Villaägarnas Riksförbund är en medlemsorganisation för småhusägare med 324 000 medlemshushåll över hela landet. Vi arbetar för att fler ska kunna uppfylla sina husdrömmar och för trygga villkor för alla som bor småhus. Våra medlemmar har tillgång till kostnadsfri kvalificerad rådgivning via telefon, webb och mail. Nu anställer vi en lantmätare.


Läs mer

Kungsbacka kommun

Kungsbacka kommun

Kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Besök oss gärna på www.kungsbacka.se I Kungsbacka kommun planeras många spännande stadsbyggnadsprojekt. Bland annat planeras flera nya bostadsområden, verksamhetsområden och stora infrastruktursatsningar. Du kommer in i ett spännande skede och som mark- och exploateringsingenjör är du en viktig person i det strategiska och...


Läs mer

Stockholms läns landsting

Stockholms läns landsting

Landsting

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.


Läs mer

Huddinge kommun

Huddinge kommun

Kommun

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare, oavsett om du är lärare, ingenjör eller socialsekreterare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.


Läs mer

Stockholms stad

Stockholms stad

Kommun

Stockholm växer och vi behöver hela tiden fler medarbetare som bygger nya bostäder, tar hand om våra barn, våra äldre och planerar utvecklingen av stadens service. Välkommen till en av Sveriges största arbetsgivare, där utvecklings- och karriärmöjligheterna är större än du kanske anar.


Läs mer

AB Bostäder i Borås

AB Bostäder i Borås

Kommun

AB Bostäder i Borås är ett framåtsträvande bostadsbolag med 110 anställda som arbetar under devisen "Här börjar hemma". Detta innebär att vi alltid, i stort som smått, har våra kunders bästa i fokus. Både när det gäller att utveckla framtidens boende och när det gäller det vardagliga arbetet i våra bostadsområden. www.bostader.boras.se


Läs mer

AB Lomma tegelfabrik

AB Lomma tegelfabrik

Fastighet

AB Lomma Tegelfabrik är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ett blandat bestånd på ca 150 000 kvm med bostäder i Malmö och Landskrona, samt med kommersiella fastigheter på olika orter i västra Skåne. Vi är ett privatägt bolag i tredje generationen kan därför tänka och arbeta långsiktigt. Vi söker nu en förvaltare, som på ett affärsmässigt sätt vill arbeta vidare med vårt fokus på hög kvalitet och goda långsiktiga relationer.


Läs mer

AB Tranåsbostäder

AB Tranåsbostäder

Kommun

Tranås kommun har 19 000 invånare och befolkningstillväxten har varit positiv de senast åren. Kommunen finns med bland de främsta på Svenskt Näringslivs ranking över bäst företagsklimat och Tranås är föreslagen som stationsläge om Götalandsbanan byggs. AB Tranåsbostäder är ett helägt dotterbolag till Tranås Stadshus AB som ägs av Tranås kommun. Bolaget äger och förvaltar cirka 680 lägenheter och har 107 000 kvm kommunala verksamhetslokaler och 12 000 kvm kommersiellt. Omsättningen är cirka...


Läs mer

Abacus

Abacus

Fastighet

Abacus är ett välmeriterat byggmästarföretag och blev en del av Järntogetkoncernen 2006. Huvudinriktningen är bostäder med hög kvalitet i Stockholms bättre lägen. Abacus grundades 1942 och var under många år ledande byggare av vindsvåningar i Stockholms innerstad. Med Järntorgets goda ekonomi och gedigna kunnande i ryggen har företaget utvecklats till en viktig aktör på Stockholms bostadsmarknad med en årlig produktion av cirka 200 bostäder.


Läs mer

ÅF

ÅF

Myndighet

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. ÅF Making Future.


Läs mer

AFA Fastigheter

AFA Fastigheter

Fastighet

AFA Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på AFA Försäkring och äger fastigheter i Stockholm, Solna, Göteborg och Malmö. Majoriteten av fastigheterna är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även drygt 900 st bostadslägenheter. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till ca 520 000 kvm. Värdet av beståndet uppgår till ca 27 miljarder kronor.


Läs mer

Agima Management AB

Agima Management AB

Fastighet

Agima Management är ett framgångsrikt och växande företag som nu söker dig som, liksom vi, har en passion för rådgivande konsulttjänster som utvecklar verksamheter.


Läs mer

Akelius Residential Property AB

Akelius Residential Property AB

Fastighet

Akelius Residential Property AB är ett av Europas största och mest internationella bostadsbolag som köper, uppgraderar och förvaltar bostadsfastigheter. Fastighetsbeståndet om 100 miljarder är koncentrerat till metropoler såsom Berlin, London, New York, Paris, Stockholm, Toronto, Köpenhamn.


Läs mer

Akifa Förvaltning AB

Akifa Förvaltning AB

Fastighet

AKIFA Förvaltning AB startade sin verksamhet 1994. Vår förvaltning omfattar ca 350 000 kvm bostäder, kontor och butiker, samt ett stort antal garageplatser. Våra uppdragsgivare är fastighetsägare med både större och mindre bestånd – privatpersoner, stiftelser, fackförbund och fastighetsbolag. Vi förvaltar ca 100 fastigheter belägna i Stockholms innerstad, Söderort, Sundbyberg, Lidingö och Malmö. Våra medarbetare har ett stort engagemang, gedigen kunskap och lång erfarenhet inom fastighets-...


Läs mer

AkzoNobel

AkzoNobel

Industri

Vi på AkzoNobel är stolta över att vara en av världens ledande industrikoncerner. AkzoNobel är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier och limsystem. Med expertis utvecklad under århundraden förser vi företag och konsumenter världen över med innovativa produkter skapade för att möta ökande krav i en snabbt föränderlig värld. Vi är 47 000 medarbetare, verksamma i cirka 80 länder och har vårt huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. Bland våra välkända...


Läs mer

Ale kommun

Ale kommun

Kommun

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?


Läs mer

Älvstranden Utveckling

Älvstranden Utveckling

Fastighet

På Älvstranden Utveckling är vårt uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största och mest spännande stadsutvecklingsprojekt. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.


Läs mer

Amasten

Amasten

Fastighet

Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3 400 bostäder från Skåne i söder till Ångermanland i norr. Vi äger även ett stort antal handels- och kontorsfastigheter i flera städer i Sverige. Marknadsvärdet uppgår till cirka 2,9 miljarder kronor med en uttalad ambition att utöka portföljen ytterligare under de kommande åren. Vi har ca 1 000 lägenheter i Finspång samt är största fastighetsägaren för kommersiella lokaler i Finspång centrum. Amastens målsättning är att vara Sveriges...


Läs mer

Ambea

Ambea

Fastighet

Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Vi har över 450 enheter över hela Sverige och på flera ställen i Norge. Ambea, som grundades 1996, har cirka 14 000 medarbetare och har huvudkontor i Arenastaden, Solna. I Sverige bedrivs verksamheten under namnen Nytida, Vardaga, Lära samt Bemanning. Ambeas verksamhet i Norge omfattar stöd och boende inom funktionsnedsättning och psykiatri genom...


Läs mer

Ankarhagen

Ankarhagen

Bank

Ankarhagen startades 2011 med affärsidén att äga, förvalta och utveckla fastigheter med fokus på segmentet lager och lätt industri. Bolaget har sin bas i Stockholm och äger idag 78 000 kvadratmeter lokaler fördelat på 21 fastigheter i Mellansverige. Med en marknadsnära organisation, korta beslutsvägar och mycket erfarenhet av fastigheter kan Ankarhagen göra investeringar som ligger utanför andra aktörers huvudfokus. Bolaget har sedan start haft en organisk tillväxt och har som ambition att...